söndag 2 mars 2008

Mums filli fuckin' baba!

Tjena tjabba leeeeget?

Sitter här hemma i soffan o jäser.. precis kollat upp tider för Arlanda expressen inför morgondagens resande. Blir till att gå upp tidigt, det är ett som är säkert.. flyget går redan vid 07:55.. men men.. "Morgon stund har guld i mun" ...eller hur katten var det?!

Just det ja.. har blivit utbildningsansvarig inför höstens kommande Media Markt öppningar.. jejj.. eller? haha.. vet inte riktigt allt vad denna tjusiga titel innebär än, bara att det är jag som ska ordna och planera alla utbildningar och se till att allt flyter på och att alla anställda lär sig det dom ska.. kan nog bli kul.. en herrans massa jobb.. jobb som förhoppningsvis kommer att löna sig vid kommande ångestfyllda löneförhandlingar.. ;)

Har fått tokfnatt på indisk mat också.. det finns bara ett sätt att beskriva denna helt gudomliga sammansättning av mat... Mums filli fuckin' baba! :) Verkligen helt fantastiskt gott.. Finns två indiska lunchställen nära Kungens Kurva som jag mer eller mindre blivit beroende av.. på det ena stället serverar dom Sveriges hetaste och smarrigaste Kyckling Sambal... Vattnas i munnen bara jag tänker på det.. och på det andra finns en helt himmelsk Kyckling Tikka Masala.. Tok gott?? Abso-fuckin'-lutely!

Nu ska jag väcka totte.. han jobbade lååångpanna igår från kl. 10:00-03:30.. så idag har han fått sova ut stackarn.. ska ägna hela dagen åt att titta på film.. har laddat hem "No country för old men" och hyrt "Bluffen" så här ska mysas.. Vart på gymmet i morse + en snabb visit hos pappa solarie.. så nu kan jag med gott samvete ligga inne o gosa hela dagen.. Mmm..

♥ Lots of löööve ♥ / Madde

Inga kommentarer: